Rudolf Braun Belgická tmavá čokoláda s mátou 100g

 

Oblíbená svěží kombinace tmavé čokolády a máty. Pravá belgická čokoláda s 57% kakaa a porce svěžesti v malých mátových křupinkách. To je kreativní variace Rudolf Braun na klasické téma.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 119 Kč / 100 g
119 Kč / ks
   
Značka Rudolf Braun
Kategorie Čokoláda
 

O RUDOLF BRAUN
Belgická čokoládovna začala psát svou historii už v roce 1899 a pokračuje v belgické a švýcarské tradici čokoládové výroby. Celou šíři jejich báječných pralinek můžete ochutnat ve značkové prodejně poblíž bruselské dominanty - sochy čůrajícího chlapečka Manneken Pis. Le Chocolat pro vás vybírá to nejlepší z jejich pralinek a čokoládových tabulek. 


Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, máselný olej (mléko), emulgátor (sójový lecitin), přírodní aroma máty peprné. Hořká čokoláda: obsah kakaové sušiny minimálně 57%. Může obsahovat: ořechy, lepek. Skladujte v suchu a chladu.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 526 Kcal / 2204 Kj, Tuk 33,4 g, Mastné kyseliny 21,0 g, Sacharidy 45,2 g, Cukr 45,2 g, Vláknina 8,6 g, Bílkoviny 6,0 g, Sůl 0,02 g.

Hmotnost 0.1 kg
Typ hořká čokoláda
Země původu belgická čokoláda

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.