Hořká čokoláda mi nechutná

cokolady Hachez


Chcete žít a jíst zdravěji? Rozhodli jste se snížit množství cukru ve svém jídelníčku a "přejít na čokoládu"?

Čím vyšší podíl kakaa, tím je čokoláda zdravější.
Pokud jste ale doteď jedli jen běžnou mléčnou čokoládu ze supermarketu, může se přechod na vysokoprocentní čokoládu zdát jako stejné zlo, jako být na tvrdé dietěBěžná mléčná čokoláda má jen 25 % kakaa. 20 % tvoří mléko a 55 % je většinou cukr.

Dobrá zpráva je, že ke skutečné čokoládě se můžeme postupně "projíst".
Dobří výrobci nabízejí i kvalitní mléčné čokolády s vyšším obsahem kakaa. Můžete začít se 40 % kakaa, pak okusit 50 %, atd. Vyberte si z naší nabídky pro "začínající čokoholiky":

 

 

 

Nejprodávanější

65
239165239
Značky
 

Stránka 1 z 1 - 18 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 18 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.