DORUČOVÁNÍ V LÉTĚ: odesíláme při teplotách do 25°C. Při teplotách 25-29°C expedujeme pouze po-čt, aby zásilky nebyly přepravovány přes víkend. Nad 30°C odesíláme pouze na přání.

hořká čokoláda mi nechutná

Chcete být zdraví, spokojení a neřešit váhu? Dejte si čokoládu!

Kvalitní hořká čokoláda obsahuje množství zdraví prospěšných látek, odborníky je řazena na seznam tzv. superpotravin. 
A existuje minimálně 10 dobrých důvodů, proč jíst čokoládu pro zdraví. 

Aby čokoláda měla všechny své superschopnosti, musí být splněny 2 podmínky:

  • musí obsahovat minimálně 70 % kakaa. Protože onou superpotravinou je právě kakao. Ne cukr, ne mléko.
  • musí to být čokoláda kvalitní. Z dobrých kakaových bobů, které jsou šetrně zpracovány. Jen tak se cenné živiny uchovají.

Jedli jste dosud hlavně mléčnou čokoládu se supermarketu? 

Pro vás může být přechod na čokolády 70%+ kakao příliš.
Běžná mléčná čokoláda obsahuje 25% kakaa a 20% mléka. 55% tedy tvoří cukr. Nic zdravého. A použité kakao není bohužel moc kvalitní. A často obsahuje také množství náhražek a rostlinných tuků. Takže nic dobrého. 

Na tuto chuť jste zvyklí. K dobré čokoládě se člověk musí často "projíst".

Ideální je začít s kvalitní mléčnou čokoládou s vysokým obsahem kakaa (45%+) a postupně se k hořké čokoládě propracovat.
Vyberte si z naší nabídky čokolád od mléčných s vyšším obsahem kakaa, po 70% hořké čokolády.

Vaše zdraví za to stojí.

 
59
159159159
Značky
 
 
Vztah k čokoládě

Stránka 1 z 2 - 36 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 36 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.