Čokoládové bonbóny

Nejprodávanější

105134 Chocoviar pralinka Crema Suprema 3
27,90 Kč –20 %
Původně: 27,90 Kč  (–20 %)
22,30 Kč
49 venchi pralinka cremino pistacie 1 ks
14,90 Kč –20 %
Původně: 14,90 Kč  (–20 %)
11,90 Kč
105083 Cubotto Chocaviar Crème Pistacchio still life 2017
27,90 Kč –20 %
Původně: 27,90 Kč  (–20 %)
22,30 Kč
30 položek celkem
49 venchi pralinka cremino pistacie 1 ks
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
126234
126253 Cremino Fondente still life 2017
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
126253
Venchi Cremino 1878 pralinky
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
126223
Venchi bonbon Matcha
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
104381
Venchi bonbon Cappuccino
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
104383
105134 Chocoviar pralinka Crema Suprema 3
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105134
105093 Cubotto Chocaviar 75% still life 2017
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105138
105083 Cubotto Chocaviar Crème Pistacchio still life 2017
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105120
Venchi Chocaviar pralinky Creme Brulee
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105119
105136 Chocoviar pralinka Gianduja 3
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105136
Venchi Bitter Spritz
Akce
24,90 Kč –20 %
19,90 Kč
102146
Venchi bonbon Caffe
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
104382
Venchi pralinka kokos
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
112340
Venchi bonbon pomeranc
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
112328
Venchi bonbon Tiramisu 2
Akce
15,90 Kč –20 %
12,70 Kč
112427
Venchi bonbon Tiramisu tmavy 2
Akce
15,90 Kč –20 %
12,70 Kč
112428
Venchi nugat Gianduiotto
Akce
11,90 Kč –20 %
Venchi nugát mléčný 1 ks
Momentálně nedostupné
9,50 Kč
126125
Venchi Gianduia 3
Akce
11,90 Kč –20 %
9,50 Kč
126346
Nahoru
Další produkty

Vychutnejte si čokoládové bonbóny z prvotřídních ingrediencí.
Z kakaových bobů nejvyšší kvality, lískových oříšků I.G.P. Piemont a olivového oleje. Od prémiové italské značky Venchi s tradicí od roku 1878.
Protože Italové umějí žít. Naplno. A když jíst, tak dobře. A když vařit, tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. V jednoduchosti je síla.

#ShowMore#

Čokoládové bonbóny Venchi

 

Proč jsou čokoládové bonbóny Venchi jiné?

Protože jsou bohaté, dokonalé a přitom tak jednoduché. Jen pár ingrediencí, ale v té nejvyšší kvalitě. Přesně tak, jak to mají Italové ve zvyku.

Přečetli jste si někdy složení čokoládových bonbónů na krabičce, kterou kupujete v supermarketu?

A to i od renomovaných značek? Velmi pravděpodobně najdete ve složení na předních příčkách palmový nebo kokosový tuk a v seznamu alergenů lepek. A čím levnější bonboniéra, tím delší je pravděpodobně složení na krabičce. Ale když si kupujeme pralinky, chceme se (nebo někoho jiného) obvykle rozmazlit. Tak proč bychom měli jíst tuky a chemii?

Proč jsou v bonbónech "jiné tuky"?

Kvalitní tabulka čokolády obsahuje jen tyto ingredience:

  • kakao (a to může mít tuto formu: kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaová pasta - tyto složky tvoří ono kakaové procento)
  • cukr
  • sušené mléko (pokud je mléčná)
  • může obsahovat: vanilku (přírodní nebo přírodní aroma), popř. sójový lecitin (tolerovaná přírodní složka pro lesk a trvanlivost čokolády)

Kakaové máslo se však rozpouští při teplotě lidského těla (cca 36°C). Pokud ale vyrábíte pralinky, mají obvykle tekutou náplň a jsou celkově "měkčí" než tabulka čokolády. Jak toho docílíte? Přidáním jiného tuku. V cukrařině se používá máslo nebo smetana. Dezerty a pralinky pak mají přirozeně omezenou trvanlivost danou těmito surovinami. Pokud chcete vyrobit pralinku s delší trvanlivostí, musíte přidat jiný (stabilnější tuk). A pak přichází na řadu různé rostlinné alternativy (v lepším případě) a/nebo ztužené tuky a stabilizátory (v horším případě).

Jak to jde vyřešit lépe? Použijete jiné tuky, ale kvalitní. Třeba olivový olej. Nebo mleté ořechy. Ořechy jsou totiž tučné, ale také zdravé. 

A přesně tak to dělá čokoládovna Venchi. Používá především lískové ořechy, pistácie a mandle, kterými je Itálie také proslulá. Dokonce si na jejich kvalitě Italové tak zakládají, že je certifikují podobně jako víno nebo olivový olej. Ty nejkvalitnější lískové ořechy mají kvalitu I.G.P. a pocházejí z Piemontu. Kraje lísek a lanýžů. 

Samozřejmostí je kvalitní kakao z prvotřídních kakaových bobů, převážně z Latinské Ameriky.

Vychutnejte si jiné čokoládové bonbóny. Bez palmového tuku, bez lepku.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení