Když jsou tropy, pohoví si váš balíček u nás v chladu. Pošleme jej hned, jakmile teploty klesnou. Napište nám prosím do poznámky, pokud potřebujete objednávku zaslat ihned. Více info v nákupním košíku.

O čokoládě

Kvalitní čokoláda na vaření - jak ji poznat a jak s ní pracovat

Čokoláda na vaření je v kuchyni podobně důležitá ingredience jako máslo nebo kvasnice. Každý, kdo rád vaří a peče, ví, že na kvalitně opravdu záleží. Když už trávíte tolik času pečením cukroví nebo narozeninového dortu, tak jednoduše chcete, aby výsledek stál za to. Na co si při výběru čokolády na v...

10 důvodů, proč jíst čokoládu pro zdraví

  Chcete být zdraví, spokojení a neřešit váhu? Dejte si čokoládu! Kvalitní hořká čokoláda obsahuje tolik zdraví prospěšných látek, že se právem zapisuje na seznam superpotravin. Čokoláda do našeho jídelníčku patří, ale jak platí obecně – i všeho dobrého s mírou.   Která čokoláda...

Nejlepší anti-aging kúra – jezte omlazující potraviny

Vychutnejte si tyto zdravé, a přitom chutné omlazující potraviny. Jsou bohaté na antioxidanty a zpomalují tak stárnutí organismu. Chrání také naše srdce a cévy a pomáhají v prevenci demence. Obohatit svou stravu o antioxidanty je mnohem snadnější, než si myslíte.      Kult mlá...

Výroba čokolády

Výroba kvalitní čokolády, to je příběh kakaového bobu. Příběh o péči, času a poctivé práci za fér odměnu. A nadšení a vášni, protože bez nich by to nešlo. Pouť kakaového bobu do tabulky čokolády začíná na kakaové plantáži. Kakaovníky není jednoduché pěstovat. Potřebují teplo a vlhko a mladé stromy...