Čokoládové pralinky

Nejprodávanější

105033 Cubotto Chocaviar Crème Cacao still life 2017
27,90 Kč –20 %
Venchi pralinka Chocaviar Creme 1ks
Skladem (> 5 ks)
105118
Původně: 27,90 Kč  (–20 %)
22,30 Kč
49 venchi pralinka cremino pistacie 1 ks
14,90 Kč –20 %
Původně: 14,90 Kč  (–20 %)
11,90 Kč
105083 Cubotto Chocaviar Crème Pistacchio still life 2017
27,90 Kč –20 %
Původně: 27,90 Kč  (–20 %)
22,30 Kč
26 položek celkem
105033 Cubotto Chocaviar Crème Cacao still life 2017
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105118
105093 Cubotto Chocaviar 75% still life 2017
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105117
105083 Cubotto Chocaviar Crème Pistacchio still life 2017
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105120
Venchi Chocaviar pralinky Creme Brulee
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105119
105136 Chocoviar pralinka Gianduja 3
Akce
27,90 Kč –20 %
22,30 Kč
105136
Venchi Bitter Spritz
Akce
24,90 Kč –20 %
19,90 Kč
102146
Venchi pralinka kokos
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
112340
Venchi bonbon pomeranc
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
112328
Venchi bonbon Tiramisu 2
Akce
15,90 Kč –20 %
12,70 Kč
112427
Venchi bonbon Tiramisu tmavy 2
Akce
15,90 Kč –20 %
12,70 Kč
112428
Venchi bonbon Caffe
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
104382
Venchi bonbon Cappuccino
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
104383
126253 Cremino Fondente still life 2017
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
126253
Venchi Cremino 1878 pralinky
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
126223
49 venchi pralinka cremino pistacie 1 ks
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
126234
Venchi bonbon Matcha
Akce
14,90 Kč –20 %
11,90 Kč
104381
Venchi tmave srdicko 1ks
Akce
10,90 Kč –20 %
Venchi tmavé srdíčko 1ks
Momentálně nedostupné
8,70 Kč
104352
Nahoru
Další produkty

Vychutnejte si čokoládové pralinky z prvotřídních ingrediencí.
Z kakaových bobů nejvyšší kvality, lískových oříšků I.G.P. Piemont a olivového oleje. Od prémiové italské značky Venchi s tradicí od roku 1878.
Protože Italové umějí žít. Naplno. A když jíst, tak dobře. A když vařit, tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. V jednoduchosti je síla.

#ShowMore#

Čokoládové pralinky Venchi

 

Proč jsou čokoládové pralinky Venchi jiné?

Protože jsou bohaté, dokonalé a přitom tak jednoduché. Jen pár ingrediencí, ale v té nejvyšší kvalitě. Přesně tak, jak to mají Italové ve zvyku.

Přečetli jste si někdy složení čokoládových pralinek na krabičce, kterou kupujete v supermarketu?

A to i od renomovaných značek? Velmi pravděpodobně najdete ve složení na předních příčkách palmový nebo kokosový tuk a v seznamu alergenů lepek. A čím levnější bonboniéra, tím delší je pravděpodobně složení na krabičce. Ale když si kupujeme pralinky, chceme se (nebo někoho jiného) obvykle rozmazlit. Tak proč bychom měli jíst tuky a chemii?

Proč jsou v pralinkách "jiné tuky"?

Kvalitní tabulka čokolády obsahuje jen tyto ingredience:

  • kakao (a to může mít tuto formu: kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaová pasta - tyto složky tvoří ono kakaové procento)
  • cukr
  • sušené mléko (pokud je mléčná)
  • může obsahovat: vanilku (přírodní nebo přírodní aroma), popř. sójový lecitin (tolerovaná přírodní složka pro lesk a trvanlivost čokolády)

Kakaové máslo se však rozpouští při teplotě lidského těla (cca 36°C). Pokud ale vyrábíte pralinky, mají obvykle tekutou náplň a jsou celkově "měkčí" než tabulka čokolády. Jak toho docílíte? Přidáním jiného tuku. V cukrařině se používá máslo nebo smetana. Dezerty a pralinky pak mají přirozeně omezenou trvanlivost danou těmito surovinami. Pokud chcete vyrobit pralinku s delší trvanlivostí, musíte přidat jiný (stabilnější tuk). A pak přichází na řadu různé rostlinné alternativy (v lepším případě) a/nebo ztužené tuky a stabilizátory (v horším případě).

Jak to jde vyřešit lépe? Použijete jiné tuky, ale kvalitní. Třeba olivový olej. Nebo mleté ořechy. Ořechy jsou totiž tučné, ale také zdravé. 

A přesně tak to dělá čokoládovna Venchi. Používá především lískové ořechy, pistácie a mandle, kterými je Itálie také proslulá. Dokonce si na jejich kvalitě Italové tak zakládají, že je certifikují podobně jako víno nebo olivový olej. Ty nejkvalitnější lískové ořechy mají kvalitu I.G.P. a pocházejí z Piemontu. Kraje lísek a lanýžů. 

Samozřejmostí je kvalitní kakao z prvotřídních kakaových bobů, převážně z Latinské Ameriky.

Vychutnejte si jiné pralinky. Bez palmového tuku, bez lepku.