Hořká čokoláda nad 70%

Čokoláda plná kakaa, plná zdraví, plná chuti.
Myslíte si, že vysoké procento kakaa na obalu čokolády automaticky znamená vysokou kvalitu? Kdepak.
Chuť čokolády ovlivní nejvíce kvalita kakaa. 
A vysokoprocentní čokolády rychle odhalí, jak kvalitní kakao bylo použito. Nic se totiž neschová za cukrem.

#ShowMore#

Kvalitou kakaa se myslí především původ a odrůda kakaových bobů a jak jsou zpracovány hned po sklizni. Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3% světové produkce kakaa! Přečtěte si více o výrobě a zpracování kakaových bobů.

Dobrá hořká čokoláda také není hořká. Měli byste si vychutnat intenzivní chuť kakaa bez pocitu trpkosti. I 80% tabulka může být jemná a sladká. 

Kakao je superpotravina. Čokoláda s vysokým obsahem kakaa je skvělou volbou pro chuť i pro zdraví. Víte, že je minimálně 10 dobrých důvodů, proč můžeme jíst čokoládu pro zdraví? 

24 položek celkem
Amatller cokolada Madagascar
115 Kč
2591
Amatller cokolada Peru 2
115 Kč
2593
Simon Coll cokolada 85 kakao 2647
Amatller cokolada Nicaragua
115 Kč
2590
Herufek cokolada Tanzania 70
Tip
119 Kč
9895
Amatller 70 % Ecuador 70g
99 Kč
9940
Ajala cokolada kakaove nibsy
Tip
3509
Herufek cokolada Mission Zero 70
Tip
129 Kč
9898
Herufek cokolada Eska chleba
Tip
129 Kč
9897
Ajala cokolada tmava 85
Tip
99 Kč
2760
Ajala 70
Tip
99 Kč
2761