Vysokoprocentní hořká

horka cokoladaČokoláda plná kakaa, plná zdraví, plná chuti.

Myslíte si, že vysoké procento kakaa na obalu čokolády automaticky znamená vysokou kvalitu? Tak jednoduché to není. Chuť čokolády ovlivní nejvíce kvalita kakaa. Původ a odrůda kakaových bobů a jak jsou zpracovány hned po sklizni.  Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3% světové produkce kakaa! Potom přichází na řadu podíl kakaa v čokoládě (% kakaa na obalu) a výrobní postup samotné tabulky.
Vysokoprocentní čokolády rychle odhalí, jak kvalitní kakao bylo použito. Nic se neschová za cukrem. Dobrá hořká čokoláda také není hořká. Měli byste si vychutnat intenzivní chuť kakaa bez pocitu trpkosti. I 80% tabulka může být jemná a sladká. 
Kakao je superpotravina. Čokoláda s vysokým obsahem kakaa je skvělou volbou pro chuť i pro zdraví.

 
59
999159999
Značky
 
 
Ingredience
Speciální
Typ
Země původu

Stránka 1 z 2 - 29 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 29 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.