Horká čokoláda

Nejlepší horká čokoláda?

Silná, hustá, co zahřeje a pohladí. Jak ji připravit?

Základní recept na báječnou horkou čokoládu je opravdu jednoduchý (viz obrázek). Klíčem jsou kvalitní ingredience.

Směs na přípravu horké čokolády vám ušetří čas se strouháním a čokoládu hezky zahustí. Návod na přípravu uvádíme u každé směsi v detailu produktu.

Nejlepsi horka cokolada 0718

 

 

Horká čokoláda: Zahřeje vás u srdce nejen v zimě

 

Milujete dlouhé zimní večery, kdy jste pohodlně usazení v křesle a pomalu upíjíte z hrnku, který je až po okraj plný lahodné horké čokolády?

Nemusí být vždycky zima, abyste si mohli dopřát tuto ukázkovou idylku. Stává se, že občas vás chuť na kvalitní horkou čokoládu přepadne i v průběhu roku. Zvlášť po dlouhém a těžkém dni je to doslova balzám pro vaše nervy.

Konzumace horké čokolády v páru napomáhá povzbudit romantickou náladu. A v neposlední řadě jsou tu děti, které by mohly horkou čokoládu konzumovat klidně každý den. (V případě, že byste k tomu byli svolní.)

Ať už si dáte šálek čokolády jen občas, nebo jí holdujete ve velkém, klíčem k úspěchu bývá ten správný recept.

Pojďte s námi objevit tajuplné umění přípravy horké čokolády. S tímto postupem z vás bude profík.

Osvědčený recept

 

Pokud jste se rozhodli, že přípravu horké čokolády zkusíte v domácích podmínkách, pak jste tady správně.

Aby byla čokoláda hedvábně sametová a rozplývala se v ústech, budete muset podniknout menší výpravu, jejíž cílem bude koupě kvalitní čokolády.

Nezáleží na tom, zda jste milovníky mléčné nebo kvalitní hořké čokolády. Vždy si vybírejte poctivou čokoládu z kvalitních ingrediencí.

Jedinou další věcí, která je pro úspěšnou realizaci tohoto receptu potřeba je čerstvé plnotučné mléko. Tyto dvě ingredience spolu pomalu povařte (zhruba na 70° C) a pak už si jen vychutnávejte tu lahodnou chuť.

Pokud se nebojíte experimentovat, do čokolády můžete přidat své oblíbené koření. (Zvlášť se hodí skořice nebo čili paprička.)

Směs na výrobu čokolády

 

Někdy vás přepadne chuť na čokoládu, ale nemáte čas na to, abyste ji mohli labužnicky nastrouhat. (Případně se vám prostě jen nechce.)

V tom případě pro vás máme k dispozici celou řadu již předpřipravených směsí na výrobu horké čokolády. Jediné, co musíte udělat je, že se budete řídit návodem, který najdete v detailu každého produktu.

Výsledná čokoláda pak bude hustá a lahodná.

Máme chutí na vybranou

 

Stejně, jako je tomu u tabulkových čokolád, i v případě horké čokolády můžete trochu experimentovat a dodat jí nádech cizokrajných koření.

Pokud si s jednotlivými příchutěmi nevíte moc rady, v naší nabídce najdete horkou čokoládu s příchutí:

  • čili
  • vanilky
  • skořice

Také ale můžete ochutnat čokoládu, kterou pili už starověcí Aztékové, nebo takovou, jak ji pijí Holanďané od roku 1828.

Chtěli byste si horkou čokoládu dopřávat i na cestách? Pak je pro vás jasnou volbou porcovaná horká čokoláda.

A nezapomeňte, že horkou čokoládu si můžete připravit naprosto z jakékoli oblíbené čokolády. Stačí jen nastrouhat. 

 

Nejprodávanější

34
449134449
Značky
 
Speciální

Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.