Horká čokoláda

Jak se nejlépe připravuje horká čokoláda? Vařte ji ze směsi na přípravu horké čokolády, z kakaa nebo z vaší oblíbené čokolády v tabulce, kterou nastrouháte. Jakou horkou čokoládu máte nejraději? Hustou, silnou, takovou, že v ní stojí lžička? Nebo sladké řidší kakao, s kopcem šlehačky? Vyberte si kvalitní základ, a pak jen přidávejte nebo ubírejte mléko. My doporučujeme 70 ml mléka na 50 gramů čokolády 50-70 % kakao. Tak získáte cappucino šálek husté báječné čokolády. Děti mají ale rády spíše řídké a sladké kakao. Přidejte tedy mléko a zvolte čokoládu s nižším obsahem kakaa. Mléko použijte nejlépe plnotučné a čerstvé. Na výsledku je to znát.

 
34
449134449
Značky
Speciální

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.