Míšina čokoláda

 

Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.


Míšina čokoláda - Míša Dohnálková - kopie
   kdo je to ta Míša?
 V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do "domácí" výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

   kvalita na prvním místě - Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
 
   všechny čokolády single origin - Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.
 
 
 
 
OCENĚNÍ:
Míšiny čokolády získaly už přes 30 medailových ocenění z prestižních mezinárodních soutěží. A z těchto měla Míša radost nejvíce: 
  • Tmavá čokoláda Vietnam 70 % - zlato Academy of Chocolate London 2018
  • Tmavá 100% Tanzanie 50g - zlato Academy of Chocolate London 2020
  • Mléčná 58,5% Madagaskar s českými borůvkami 50g - zlato Academy of Chocolate London 2020, 2 hvězdy Great Taste Awards 
  • Mléčná 50% Madagaskar 50g - zlato International Chocolate Awards 2019, bronz Academy of Chocolate London 2019, 1 hvězda Great Taste Awards 

 

Žádné produkty značky Míšina čokoláda nebyly nalezeny...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení