Míšina čokoláda

 

Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.


Míšina čokoláda - Míša Dohnálková - kopie
   kdo je to ta Míša?
 V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do "domácí" výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

   kvalita na prvním místě - Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
 
   všechny čokolády single origin - Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.
 
 
 
 
OCENĚNÍ:
Míšiny čokolády získaly už přes 30 medailových ocenění z prestižních mezinárodních soutěží. A z těchto měla Míša radost nejvíce: 
  • Tmavá čokoláda Vietnam 70 % - zlato Academy of Chocolate London 2018
  • Tmavá 100% Tanzanie 50g - zlato Academy of Chocolate London 2020
  • Mléčná 58,5% Madagaskar s českými borůvkami 50g - zlato Academy of Chocolate London 2020, 2 hvězdy Great Taste Awards 
  • Mléčná 50% Madagaskar 50g - zlato International Chocolate Awards 2019, bronz Academy of Chocolate London 2019, 1 hvězda Great Taste Awards 

 

Žádné produkty značky Míšina čokoláda nebyly nalezeny...