Míšina čokoláda
Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.
✓ kdo je to ta Míša? V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do "domácí" výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.
✓ kvalita na prvním místě - Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
✓ všechny čokolády single origin - Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.
Podívejte se na reportáž o Míšině čokoládě v pořadu ČT Gejzír.
OCENĚNÍ:
Míšiny čokolády získaly už přes 30 medailových ocenění z prestižních mezinárodních soutěží. A z těchto měla Míša radost nejvíce:
- Tmavá čokoláda Vietnam 70 % - zlato Academy of Chocolate London 2018
- Tmavá 100% Tanzanie 50g - zlato Academy of Chocolate London 2020
- Mléčná 58,5% Madagaskar s českými borůvkami 50g - zlato Academy of Chocolate London 2020, 2 hvězdy Great Taste Awards
- Mléčná 50% Madagaskar 50g - zlato International Chocolate Awards 2019, bronz Academy of Chocolate London 2019, 1 hvězda Great Taste Awards
Žádné produkty značky Míšina čokoláda nebyly nalezeny...