Hořká čokoláda

horka cokoladaVíte, že dobrá hořká čokoláda není hořká? Měli byste si vychutnat intenzivní chuť kakaa bez pocitu trpkosti.
Čím kvalitnější kakao, tím lepší čokoláda. A chuť čokolády ovlivní nejvíce původ a odrůda kakaových bobů a jak jsou zpracovány hned po sklizni. Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3% světové produkce kakaa! 
Kvalitní čokoláda obsahuje pouze kakaovou hmotu, kakaové máslo a cukr. Může obsahovat ještě vanilku, jejíž chuť a vůně se krásně pojí s kakaem a lecitin pro lepší konzistenci. Kakaová hmota (nebo prášek) a kakaové máslo dohromady tvoří celkový podíl kakaa v čokoládě. Čím více kakaa, tím méně cukru. Tím je čokoláda také zdravější. Ale jaké % kakaa zvolíte, záleží jen na tom, co vám osobně více chutná. Neplatí čím více, tím lépe. Platí čím kvalitnější, tím lepší.

 
59
999159999
Značky
 
 
Ingredience
Speciální
Typ
Země původu

Stránka 1 z 3 - 56 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 3 - 56 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.