Vysokoprocentní mléčná

116144_2_1Mléčné čokolády běžně obsahují 
25% KAKAA PRŮMĚRNÉ KVALITY
Při 55% obsahu cukru se kvalita kakaa těžko rozezná...

Vyzkoušejte mléčné čokolády, které obsahují 
40-70% KAKAA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY 
a vychutnejte si ten rozdíl. 

Máte rádi mléčnou? Začněte s 40% mléčnou čokoládou.
Máte rádi hořkou čokoládu, ale do své kávy si dáváte mléko? Vyzkoušejte mléčnou s 55+ %.

ČÍM VÍCE KAKAA, TÍM MÉNĚ CUKRU. A VÍCE CHUTI. 

 
59
999159999
Značky
 
 
Ingredience
Speciální
Typ
Země původu

Stránka 1 z 1 - 18 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 18 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.