Herufek

   rodinná čokoládovna z moravské Čejče. Že neznáte Čejč? Tomáš G. Masaryk se zde učil kovářem. A kam to dotáhl. A stejně tak tato malá čokoládovna. Od malovýroby čokoládových lanýžů po spolupráci s ikonickou pražskou restaurací Eska (na čokoládě s chlebem) a plavbu plachetnicí přes oceán za prapůvodními odrůdami kakaových bobů.

   kvalita na prvním místě - boby nakupují manželé Herůfkovi nejlépe přímo od farmářů, suroviny sklízejí nejraději ve vlastním sadu. Palmový tuk, náhražky nebo umělá barviva v jejich otevřené výrobně opravdu nenajdete.
 
   řemeslo - práce s kakaovými boby je poctivá řemeslná výroba. Chce svůj čas, svůj podíl ruční práce a spoustu nadšení a lásky.
 
 
 
OCENĚNÍ:
Čokolády Herufek získaly už krátce po svém vzniku několik prestižních mezinárodních ocenění:
  • Belize 70% - bronz Academy of Chocolate London
  • Dominican Republic 72% - bronz Academy of Chocolate London
  • Malinová čokoláda - bronz Academy of Chocolate London


#MISSION ZERO

Herůfkovi se zapojili do unikátního projektu #MissionZero, kdy se kakaové boby z Belize plavily do Evropy na plachetnici. Po vodě, čistě a bez emisí.


HERUFEK & ESKA
Karlínská restaurace Eska ze sítě Ambiente je pojem. A jejich chléb je ikona. Spojení čokolády a chleba je ... inovace? revoluce? Minimálně odvážné. Vyzkoušíte?

2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení