Jordi's

JordisJordi's, to je dvojice kamarádů z Hradce Králové, kteří se rozhodli, že budou vyrábět tu nejlepší čokoládu. O tom, že jsou na dobré cestě, svědčí ocenění z prestižní mezinárodní čokoládové soutěže Bean to bar v Londýně, ze které si odnesli stříbrnou a bronzovou medaili. 

Lukáš Koudelka a Jiří Stejskal začali s výrobou čokolád v roce 2012 a nadšení je stále neopouští. „Nastudovali jsme dostupné prameny, zapojili chuťové buňky, zapnuli mozky a dál se učili pokusem a omylem. Začali jsme s kakaem z Ekvádoru a propracovali se postupně k nejvybranějším bobům z mnoha dalších zemí.“ 

Výroba jedné čokolády tak od začátku do konce procesu trvá dva dny. Ale stojí to za to. „Naším cílem je vyrábět nejlepší čokoládu a chodit s chutí do práce,“ vysvětlují kluci.

3 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení