DORUČOVÁNÍ V LÉTĚ: odesíláme při teplotách do 25°C. Při teplotách 25-29°C expedujeme pouze po-čt, aby zásilky nebyly přepravovány přes víkend. Nad 30°C odesíláme pouze na přání.

Jordi's

JordisJordi's, to je dvojice kamarádů z Hradce Králové, kteří se rozhodli, že budou vyrábět tu nejlepší čokoládu. O tom, že jsou na dobré cestě, svědčí ocenění z prestižní mezinárodní čokoládové soutěže Bean to bar v Londýně, ze které si odnesli stříbrnou a bronzovou medaili. Lukáš Koudelka a Jiří Stejskal začali s výrobou čokolád v roce 2012 a nadšení je stále neopouští. „Nastudovali jsme dostupné prameny, zapojili chuťové buňky, zapnuli mozky a dál se učili pokusem a omylem. Začali jsme s kakaem z Ekvádoru a propracovali se postupně k nejvybranějším bobům z mnoha dalších zemí.“ Výroba jedné čokolády tak od začátku do konce procesu trvá dva dny. Ale stojí to za to. „Naším cílem je vyrábět nejlepší čokoládu a chodit s chutí do práce,“ vysvětlují kluci.

Žádné produkty od výrobce Jordi's nebyly nalezeny....

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.