Venchi pralinka Tiramisu mléčná 1 ks
Kód: 112427Detailní popis produktu
Čokoládový bonbón ze tří vrstev připomínající ikonický italský dezert Tiramisu. Káva, mascarpone a kakao v jednom dokonalém soustu. Nejlépe si pralinku vychutnáte jak jinak než ... s kávou.
O ČOKOLÁDOVNĚ VENCHI
✓ italské rodinné stříbro - prémiová italská značka vyrábí čokoládové speciality již od roku 1878.
✓ v jednoduchosti je síla - když Ital vaří, tak tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. A stejné jsou i Venchi čokolády a pralinky. Spojují výběrové kakao a ingredience typické pro Itálii - lískové oříšky, pistácie, mandle, olivový olej. Místní, kvalitní. Žádné náhražky, žádná chemie. Ve Venchi čokoládách nenajdete žádný lepek ani palmový tuk.
✓ buono buonissimo - dobře, velmi dobře. To je slogan značky Venchi. Tak chtějí Italové jíst. Protože Italové umějí a chtějí žít. Naplno. Dolce vita (sladký život).
SLOŽENÍ A SPECIFIKACE
Složení |
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, koncentrovaný mléčný tuk, kakaová hmota (Venezuela), kávová pasta (5,4% – káva 60%, kakaové máslo), syrovátka, olivový olej, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma, přírodní vanilkové aroma, mletá vanilka. Kakao v sušině: min. 33,2 %. |
Alergeny
|
sója, mléko, stopy skořápkových plodů |
Skladování |
skladujte v suchu a při teplotě do 18°C |
Země původu |
Itálie |
Trvanlivost |
min. 3–12 měsíců dle dostupnosti |
Obsah kakaa | min 33 % |
Balení | čokoládový bonbón, balený, 1 ks |
Speciální | bez lepku, bez palmového oleje |
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G
Energie | 2569 kJ/618 kcal |
Tuky |
44,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
25,7 g |
Sacharidy |
46,9 g |
z toho cukry |
43,6 g |
Bílkoviny | 5,9 g |
Sůl | 0,083 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoládové bonbóny |
---|---|
Hmotnost: | 0.011 kg |
Speciální: | bez lepku, bez palmového oleje |
Typ bonbónu: | mléčná čokoláda |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MŠ
Michal Štepánik
Moje nejoblíbenější čokoška :)) Zkrátka pecka!!!
A
Administrator
(Administrátor)
Děkujeme :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.