DORUČOVÁNÍ V LÉTĚ: odesíláme při teplotách do 25°C. Při teplotách 25-29°C expedujeme pouze po-čt, aby zásilky nebyly přepravovány přes víkend. Nad 30°C odesíláme pouze na přání.

Čokoládovny

kvalita na prvnim misteNaše čokoládovny jsou malovýrobci, kteří vyrábějí čokoládu od bobu po tabulku z nejkvalitnějších kakaových bobů. Mnoho z nich jsou rodinné firmy, pro které je práce radost a také závazek. K rodinné tradici budované po generace. A na výsledku je to vidět.
Podporujeme místní čokoládovny. Víte, že Československo bylo za první republiky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě?
Vyrábíme vlastní čokolády pod značkou Le Chocolat. Čokoládou žijeme.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.