Hachez

Josef Emile Hachez vyvinul v roce 1890 v německých Brémách rafinovanou recepturu pro výrobu jemných čokolád a pralinek. Zpracovával pouze vybrané odrůdy kakaa z nejlepších pěstitelských oblastí, s láskou a péčí o speciality dokonalé kvality.
Této receptury se firma drží dodnes. Šetrné zpracování vybraných surovin zaručuje plné rozvinutí ušlechtilých aroma i jemnou hebkost. Ty činí jejich čokolády pravou pochoutkou pro labužníky, kteří kladou na čokoládu stejné nároky jako Josef Emile Hachez.

1 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení