DORUČOVÁNÍ V LÉTĚ: odesíláme při teplotách do 25°C. Při teplotách 25-29°C expedujeme pouze po-čt, aby zásilky nebyly přepravovány přes víkend. Nad 30°C odesíláme pouze na přání.

Hachez

Josef Emile Hachez vyvinul v roce 1890 v německých Brémách rafinovanou recepturu pro výrobu jemných čokolád a pralinek. Zpracovával pouze vybrané odrůdy kakaa z nejlepších pěstitelských oblastí, s láskou a péčí o speciality dokonalé kvality.
Této receptury se firma drží dodnes. Šetrné zpracování vybraných surovin zaručuje plné rozvinutí ušlechtilých aroma i jemnou hebkost. Ty činí jejich čokolády pravou pochoutkou pro labužníky, kteří kladou na čokoládu stejné nároky jako Josef Emile Hachez.

65
349165349

Stránka 1 z 2 - 25 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 25 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.