Česká čokoláda

Tradice. Víte, že za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě?
Od bobu po tabulku. Na tradici navazují naši výrobci, kteří si sami nakupují kakaové boby u pěstitelů a vyrábějí kvalitní čokolády „od píky”, tedy od zpracování kakaových bobů po tabulku čokolády.
Ocenění. Lokální výrobci sbírají jak místní uznání, tak ocenění na mezinárodním poli. Např. čokolády Jordi’s získaly prestižní mezinárodní ocenění „Academy of Chocolate”.

 

 
59
999159999
Značky
 
 
Ingredience
Speciální
Typ
Země původu

Stránka 1 z 2 - 32 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 32 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.