• 1 z 2
 

Vivani Bio tmavá čokoláda 89 % Peru zázvor kurkuma 80g

Neohodnoceno
 

Tato odrůdová čokoláda s 89 % kakaa Criollo z Peru je skutečná pokladnice chutí a vůní.

Vzácná původní odrůda kakaovníku Criollo plodí kakaové boby velmi jemné a delikátní chuti. Štiplavý zázvor a nyní tak populární zemitá kurkuma se noří do kokosového cukru, který se získává sušením ručně sbíraného nektaru z kokosových květů.

Tato čokoláda vás okouzlí a nabije pozitivní energií.

bez palmoveho oleje   bio

Dostupnost Skladem (> 5 ks)
Měrná cena 86,25 Kč / 100 g
69 Kč / ks
   
Značka Vivani
Kategorie Tabulková čokoláda
 

Peru

Z hlouby nejhloubějšího Peru k nám dorazil nejen medvídek Paddington a jeho pomerančová marmeláda, ale také tato skvělá čokoláda. 

Spolu s Ekvádorem a Venezuelou je Peru prapůvodní oblastí kakaovníku. Chlubí se také jednou z největších biodiverzit na světě. Charakter půdy, rostlinná a živočišná rozmanitost a zvláštní klima, plodí jedny z nejlepších kakaových bobů na světě. Daří se zde i citlivým kakaovníkovým odrůdám jako je oceňované Criollo.

Hluboká údolí a úpatí And propůjčují různým odrůdám kakaovníků unikátní ovocnou a intenzivní chuť s příjemným dotekem přirozeného (nepřidaného) aroma ořechů a sušeného ovoce.

O VIVANI
Již více než 100 let vyrábí německá rodinná firma čokolády vysoké kvality. Tradici a zkušenost nyní spojuje s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou s pověstnou německou precizností.

 

Složení: kakaová hmota, cukr z kokosových květů 9 %, kakaové máslo, zázvor 4 %, kurkuma 2 %. Obsah kakaové sušiny nejméně 89 %.
Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství (BIO).

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku.
Skladujte v chladu a suchu.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2460 kj / 595 kcal
Tuky 50
z toho nasycené mastné kyseliny 31,4
Sacharidy 19,6
z toho cukry 9,1
Bílkoviny 9,3
Sůl 0,05

 

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.