Venchi bílá pistáciová čokoláda s celými pistáciemi 95g
Kód: 116030
Chuť Itálie bez letenky
Originální Venchi čokolády dovážíme přímo – bez kompromisů v chuti ani kvalitě.

Expedice podle plánu – bez výmluv
Balíme a odesíláme v jasně daných termínech. Víte, kdy zboží přijde – bez stresu a bez mlžení.
Detailní popis produktu
Bílá čokoláda s pistáciovou pastou, solí a praženými pistáciemi. Jemná, krémová textura a vyvážená sladko-slaná chuť. Bezlepkové.
O ČOKOLÁDOVNĚ VENCHI
✓ italské rodinné stříbro - prémiová italská značka vyrábí čokoládové speciality již od roku 1878.
✓ v jednoduchosti je síla - když Ital vaří, tak tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. A stejné jsou i Venchi čokolády a pralinky. Spojují výběrové kakao a ingredience typické pro Itálii - lískové oříšky, pistácie, mandle, olivový olej. Místní, kvalitní. Žádné náhražky, žádná chemie. Ve Venchi čokoládách nenajdete žádný lepek ani palmový tuk.
✓ buono buonissimo - dobře, velmi dobře. To je slogan značky Venchi. Tak chtějí Italové jíst. Protože Italové umějí a chtějí žít. Naplno. Dolce vita (sladký život).
.
SLOŽENÍ A SPECIFIKACE
| Složení (alergeny zvýrazněny): |
Pražené PISTÁCIE (30,0 %), Cukr, PISTÁCIOVÁ pasta (17,5 %), Kakaové máslo, Sušené plnotučné MLÉKO, Sušená syrovátka (MLÉKO), Emulgátor: SOJOVÝ lecitin,Sůl (0,1 %), Přírodní vanilkové aroma |
|
Alergeny
|
sója, mléko, pistácie, stopy skořápkových plodů |
|
Skladování |
skladujte v suchu a při teplotě do 18°C |
|
Země původu |
Itálie |
| Trvanlivost |
min. 3–12 měsíců dle dostupnosti |
| Balení | čokoládová tabulka, 100g |
| Speciální | bez lepku, bez palmového oleje |
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G
| Energie | 2449kJ/589 kcal |
|
Tuky |
42.4 g |
|
z toho nasycené mastné kyseliny |
15.1 g |
|
Sacharidy |
37 g |
| z toho cukry |
33.3 g |
| Bílkoviny | 12.8 g |
| Sůl | 0,26 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Bílá čokoládaitalská čokoláda s pistáciemi |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.95 kg |
| Ingredience: | s pistáciemi |
| Země původu: | italská čokoláda |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

