Vivani Bio tmavá čokoláda 100+ 80g
Kód: 9887

Související produkty
Detailní popis produktu
Jen kakaová hmota, kakaové máslo a kakaové boby. Jinak nic! To je čokoláda nonplusultra kakao pro čokoládové maximalisty.
Tato čokoláda je vyrobena z kakaa z Dominikánské republiky a neobsahuje žádné emulgátory.
Vychutnejte si maximum kakaa, se všemi zdraví prospěšnými látkami, které kakao může nabídnout.

O VIVANI
Zakladatelé německé značky Vivani žijí od roku 2000 svůj sen o výrobě opravdu kvalitní organické čokolády.
Začali jako malá manufaktura a vyrostli ve známou značku, která je distribuována do více než 50 zemí světa.
Značku, která pro své zákazníky znamená udržitelnost a smysl pro krásu:
- krásu vnější, kterou zaujme na první pohled svými unikátními obaly, na kterých spolupracuje se známými umělci
- krásu vnitřní, kterou vyjadřuje v nekompromisní kvalitě ingrediencí. Do svých čokolád používá kakaové boby prvotřídní kvality, sladí pouze přírodním cukrem a nepoužívá žádné náhražky a emulgátory
- udržitelnost znamená pro Vivani použití ingrediencí pouze ve 100% bio kvalitě
Skvělá chuť, čistota a přírodnost ingrediencí a atraktivní obaly učinily z Vivani brzy jednu z nejoblíbenějších německých eco značek. Více o značce Vivani zde.
Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, kousky kakaa 5 %. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny 100 %.
Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství (BIO).
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku.
Skladujte v chladu a suchu.
| Nutriční hodnoty na 100 g |
| Energetická hodnota | 2753 kj / 668 kcal |
| Tuky | 64,0 |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 40,3 |
| Sacharidy | 6,9 |
| z toho cukry | <0,1 |
| Bílkoviny | 8,8 |
| Sůl | 0,02 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tabulková čokoláda |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.08 kg |
| EAN: | 4044889004106 |
| Typ: | single origin, luxusní čokoláda |
| Země původu: | německá čokoláda |
| Speciální: | bez cukru (dia), bez palmového oleje |
| Položka byla vyprodána… | |
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

