Popis
Vybrali jsme pro vás: nabito kakaem. Ochutnejte a porovnejte šest čokolád z prvotřídních surovin od nadšených malovýrobců z ČR i ze světa. Poctivá výroba od bobu po tabulku z vybraných kakaových bobů.
VENCHI GRANDBLEND 70 % ECUADOR
To nejlepší kakao se pěstuje v jižní Americe. Na plantážích v Ekvádoru, Venezuele a v Peru pěstitelé hýčkají původní odrůdy kakaovníku, které díky masové výrobě už málem vyhynuly. V této čokoládě si vychutnáte spojení kakaových bobů odrůd Fino Aromatico, Criollo Blanco a Nacional Amelonado. V naprosté čistotě, pouze s bio třtinovým cukrem.
HACHEZ 88 % COCOA PREMIER CRU
Tradiční německá preciznost a prémiové kakao dalo vzniknout této výběrové čokoládě. Hachez je německá čokoládovna s tradicí od roku 1890 a premier cru je směs speciálně vybraných kakaových bobů od německých mistrů čokolády.
AJALA 85 % KAKAO 100 % LÁSKY
Brněnská manufaktura vyrábí tmavé čokolády od bobu po tabulku z výběrových kakaových bobů ze Střední a Jižní Ameriky. Místo cukru používá pouze panelu - šťávu z cukrové třtiny (ta na rozdíl od běžného rafinovaného třtinového cukru zachovává maximum živin přítomných v původní třtinové šťávě). Na obaly používá ručně tištěné české papíry Calico. Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.
LYRA 85 % SANTANDER MAGIC
Ručně vyrobené z vybraných kakaových bobů Fino de Aroma z plantáží z Kolumbie. Jejich chuť odráží kombinaci kakaových bobů criollo a trinitario. Díky slazení třtinovým cukrem a 100% (nešizenému) kakaovému máslu mají velmi jemnou chuť, ale výrazné aroma. Zavřete oči a ocitněte se na druhé straně světa.
CACAO SAMPAKA 91 % COCOA
Jedna z nejvíc trendy čokoládoven dneška kombinuje nekompromisní kvalitu surovin a poctivou řemeslnou práci čokolatiérů s puristickým designem. Kakaové boby z Venezuely a Ekvádoru z nejlepších původních pěstitelských oblastí Jižní Ameriky.
JORDI'S 100 % COCOA
Čokoládová manufaktura z Hradce Králové získává mezinárodní ocenění za své čokolády "od píky", tj. od bobu po tabulku. 100% kakao je korunou jejich úspěchu při obnově čokoládové tradice u nás. Věděli jste, že za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě?
KVALITA Pozor! Vysoké procento kakaa neznamená automaticky dobrou čokoládu. Výbornou chuť zaručí jen kvalita kakaa. Původ kakaových bobů, jejich odrůda, jak jsou zpracovány hned po sklizni a jak jsou pak praženy při výrobě čokolády. Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3 % světové produkce kakaa!
Podobné produkty
Hmotnost | 0.415 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.