Čokoládové pralinky

Nejprodávanější

105033 Cubotto Chocaviar Crème Cacao still life 2017
 
27,90 Kč
Detail
49 venchi pralinka cremino pistacie 1 ks
 
14,90 Kč
Detail
Venchi pralinky Cremino Venezuela 47 oceneni
 
14,90 Kč
Detail
26 položek celkem
105033 Cubotto Chocaviar Crème Cacao still life 2017
27,90 Kč
3329
105093 Cubotto Chocaviar 75% still life 2017
27,90 Kč
3328
105083 Cubotto Chocaviar Crème Pistacchio still life 2017
27,90 Kč
3330
Venchi Chocaviar pralinky Creme Brulee
27,90 Kč
3408
Venchi Chocaviar pralinky Creme Sable 105111
Venchi Bitter Spritz
24,90 Kč
102146
Venchi bonbon pomeranc
14,90 Kč
112328
Venchi pralinka kokos
14,90 Kč
112322
Venchi bonbon Tiramisu 2
15,90 Kč
112427
Venchi bonbon Tiramisu tmavy 2
15,90 Kč
112428
Venchi bonbon Caffe
14,90 Kč
104382
Venchi bonbon Cappuccino
14,90 Kč
104383
126253 Cremino Fondente still life 2017
14,90 Kč
126253
Venchi Cremino 1878 pralinky
14,90 Kč
126223
Venchi pralinky Cremino Venezuela 47 oceneni 126301
49 venchi pralinka cremino pistacie 1 ks
14,90 Kč
126234
Venchi bonbon Matcha
14,90 Kč
104381
Venchi tmave srdicko 1ks
10,90 Kč
104352
darkova krabicka zlata
15 Kč
33600
Nahoru
Další produkty

Vychutnejte si čokoládové pralinky z prvotřídních ingrediencí.
Z kakaových bobů nejvyšší kvality, lískových oříšků I.G.P. Piemont a olivového oleje. Od prémiové italské značky Venchi s tradicí od roku 1878. Protože Italové umějí žít. Naplno. A když jíst, tak dobře. A když vařit, tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. V jednoduchosti je síla.

#ShowMore#

Poznámka k objednávání:
Pokud si k bonbónům objednáte i dárkovou krabičku, zabalíme vám všechny objednané bonbóny do ní.
Pokud chcete bonbóny zvlášť, nebo zabalit určitým způsobem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce.

Čokoládové pralinky Venchi

Pralinky Venchi 18-10

Proč jsou čokoládové pralinky Venchi jiné?

Protože jsou bohaté, dokonalé a přitom tak jednoduché. Jen pár ingrediencí, ale v té nejvyšší kvalitě. Přesně tak, jak to mají Italové ve zvyku.

Přečetli jste si někdy složení čokoládových pralinek na krabičce, kterou kupujete v supermarketu?

A to i od renomovaných značek? Velmi pravděpodobně najdete ve složení na předních příčkách palmový nebo kokosový tuk a v seznamu alergenů lepek. A čím levnější bonboniéra, tím delší je pravděpodobně složení na krabičce. Ale když si kupujeme pralinky, chceme se (nebo někoho jiného) obvykle rozmazlit. Tak proč bychom měli jíst tuky a chemii?

Proč jsou v pralinkách "jiné tuky"?

Kvalitní tabulka čokolády obsahuje jen tyto ingredience:

  • kakao (a to může mít tuto formu: kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaová pasta - tyto složky tvoří ono kakaové procento)
  • cukr
  • sušené mléko (pokud je mléčná)
  • může obsahovat: vanilku (přírodní nebo přírodní aroma), popř. sójový lecitin (tolerovaná přírodní složka pro lesk a trvanlivost čokolády)

Kakaové máslo se však rozpouští při teplotě lidského těla (cca 36°C). Pokud ale vyrábíte pralinky, mají obvykle tekutou náplň a jsou celkově "měkčí" než tabulka čokolády. Jak toho docílíte? Přidáním jiného tuku. V cukrařině se používá máslo nebo smetana. Dezerty a pralinky pak mají přirozeně omezenou trvanlivost danou těmito surovinami. Pokud chcete vyrobit pralinku s delší trvanlivostí, musíte přidat jiný (stabilnější tuk). A pak přichází na řadu různé rostlinné alternativy (v lepším případě) a/nebo ztužené tuky a stabilizátory (v horším případě).

Jak to jde vyřešit lépe? Použijete jiné tuky, ale kvalitní. Třeba olivový olej. Nebo mleté ořechy. Ořechy jsou totiž tučné, ale také zdravé. 

A přesně tak to dělá čokoládovna Venchi. Používá především lískové ořechy, pistácie a mandle, kterými je Itálie také proslulá. Dokonce si na jejich kvalitě Italové tak zakládají, že je certifikují podobně jako víno nebo olivový olej. Ty nejkvalitnější lískové ořechy mají kvalitu I.G.P. a pocházejí z Piemontu. Kraje lísek a lanýžů. 

Samozřejmostí je kvalitní kakao z prvotřídních kakaových bobů, převážně z Latinské Ameriky.

Vychutnejte si jiné pralinky. Bez palmového tuku, bez lepku.