• 1 z 3
 

Le Chocolat duo ručně vyrobených čokolád oříšky & mandle 220g

 

Nejlepší suroviny a lahodná chuť, duo čokoládových tabulek, které stvořily české ruce. S nadšením a láskou k řemeslu. 

Mléčná čokoláda s lískovými ořechy. Pořádná hrst sekaných lískových oříšků rozhozená po tenounké tabulce mléčné čokolády 41% cocoa. V mléčné čokoládě Alunga 41% cocoa kakao opravdu cítite. Je ho v ní extra porce a kakaové boby na tuto čokoládu ležely extra dlouho pod listy banánových palem, aby se v nich při fermentaci uvolnilo krásné kakaové aroma. 

Tmavá čokoláda s mandlemi. Pořádná hrst celých pražených mandlí rozhozená po tenounké tabulce tmavé čokolády single origin Madagascar 60% cocoa. Čokolády „single origin“ jsou vyrobeny z kakaových bobů z jedné oblasti. Proč na tom záleží? Podobně jako u vinné révy, i kakaové boby získávají chuť a aroma typické pro danou oblast, daný ročník. Exotický ostrov Madagaskar je rájem pěstitelů kakaových bobů, stejně jako jsou Champagne nebo Bordeaux proslulé svým vínem. Tato čokoláda vás okouzlí výraznou, avšak zaoblenou chutí. A 67 % je tak akorát, aby chuť kakaa příjemně souzněla s křupavými mandlemi.

Vyrobeno ručně v čokoládové manufaktuře v srdci Prahy. S láskou.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 122,27 Kč / 100 g
269 Kč / ks
   
Výrobce Le Chocolat
Kategorie Tabulková čokoláda
 

O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. V čokoládové manufaktuře v srdci Prahy odlévá náš čokolatiér ručně do forem prvotřídní čokoládu a zdobí ji oříšky a ovocem. Proč ručně? Tabulku kvalitní čokolády si nejlépe vychutnáme, když je co nejtenčí. Pak se tak krásně rozplývá na jazyku… Ingredience jsou ale nejlepší co největší. Ať je do čeho kousnout! A toto žádný stroj nedokáže…

Naše mléčná čokoláda vás překvapí svou intenzitou. Víte, kolik kakaa se používá při výrobě mléčných čokolád? Většinou 25 %. Naše tabulky obsahují celých 41 % kakaa. A není to jen tak obyčejné kakao. Kakaové boby nejvyšší kvality jsou zpracovány unikátní přírodní metodou, díky které se rozvine aroma a jejich chuť je neobvykle čistá a intenzivní.

Naše tmavé tabulky připravujeme ze „single origin“ čokolády Madagascar 67 % cocoa. Čokolády „single origin“ jsou vyrobeny z kakaových bobů z jedné oblasti. Proč na tom záleží? Podobně jako u vinné révy, i kakaové boby získávají chuť a aroma typické pro danou oblast, daný ročník. Exotický ostrov Madagaskar je rájem pěstitelů kakaových bobů, stejně jako jsou Champagne nebo Bordeaux proslulé svým vínem. Tato čokoláda vás okouzlí výraznou, avšak zaoblenou chutí. A 67 % je tak akorát, aby chuť kakaa příjemně souzněla se sladkým ovocem a křupavými oříšky.

Složení mléčná čokoláda: v čokoládě: kakao: min. 41%, mléko: min. 24%. Složení: mléčná čokoláda Alunga (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, vanilka), pražené lískové ořechy (15%).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota (2698kJ/653kcal), tuky (40,9g) – z toho nasycené mastné kyseliny (19,5g), sacharidy (36,9g) – z toho cukry (35,4g), bílkoviny (11,5g), sůl (0,04g).

Složení tmavá čokoláda: v čokoládě: kakao: min. 67,4%. Složení: tmavá čokoláda Madagascar (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilka), pražené mandle(27%).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota (2281kJ/557kcal), tuky (41,8g) – z toho nasycené mastné kyseliny (18,3g), sacharidy (27,3g) – z toho cukry (22,6g), bílkoviny (11,5g), sůl (0,01g).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.