• 1 z 3
 

Le Chocolat duo ručně vyrobených čokolád se srdíčkem 220g

 

Nejlepší suroviny a lahodná chuť, duo čokoládových tabulek, které stvořily české ruce. S nadšením a láskou k řemeslu. 

Mléčná s kandovaným ibiškem. Už jste někdy ochutnali kandovaný ibišek? Šťavnaté rudé květy této krásné rostliny zasazené do báječné mléčné čokolády s extra porcí kakaa jsou jednoduše srdcovou záležitostí. Ručně vyrobená tabulka z mléčné čokolády s obsahem 41% kakaa s kandovaným květem ibišku a srdíčkem z bílé čokolády.

Tmavá s oříšky a brusinkami. Zelené pistácie, světlé kešu oříšky, vínově červené brusinky a k tomu červené srdíčko z bílé čokolády. Hravý mix na tenounké tabulce tmavé čokolády single origin Madagascar 60% cocoa. To pravé z lásky.

Vyrobeno ručně v čokoládové manufaktuře v srdci Prahy. S láskou.

Dostupnost Skladem
Měrná cena 122,27 Kč / 100 g
269 Kč / ks
   
Výrobce Le Chocolat
Kategorie Tabulková čokoláda
 

O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. V čokoládové manufaktuře v srdci Prahy odlévá náš čokolatiér ručně do forem prvotřídní čokoládu a zdobí ji oříšky a ovocem. Proč ručně? Tabulku kvalitní čokolády si nejlépe vychutnáme, když je co nejtenčí. Pak se tak krásně rozplývá na jazyku… Ingredience jsou ale nejlepší co největší. Ať je do čeho kousnout! A toto žádný stroj nedokáže…

Naše mléčná čokoláda vás překvapí svou intenzitou. Víte, kolik kakaa se používá při výrobě mléčných čokolád? Většinou 25 %. Naše tabulky obsahují celých 41 % kakaa. A není to jen tak obyčejné kakao. Kakaové boby nejvyšší kvality jsou zpracovány unikátní přírodní metodou, díky které se rozvine aroma a jejich chuť je neobvykle čistá a intenzivní.

Naše tmavé tabulky připravujeme ze „single origin“ čokolády Madagascar 67 % cocoa. Čokolády „single origin“ jsou vyrobeny z kakaových bobů z jedné oblasti. Proč na tom záleží? Podobně jako u vinné révy, i kakaové boby získávají chuť a aroma typické pro danou oblast, daný ročník. Exotický ostrov Madagaskar je rájem pěstitelů kakaových bobů, stejně jako jsou Champagne nebo Bordeaux proslulé svým vínem. Tato čokoláda vás okouzlí výraznou, avšak zaoblenou chutí. A 67 % je tak akorát, aby chuť kakaa příjemně souzněla se sladkým ovocem a křupavými oříšky.

Složení mléčná čokoláda: v čokoládě: kakao: min. 41%, mléko: min. 24%. Složení: mléčná čokoláda Alunga (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, vanilka), ibišek (15% - ibišek, konzervant E223, kyselina citronová, barvivo E129), srdíčko z bílé čokolády.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota (2216kJ/529kcal), tuky (31,6g) – z toho nasycené mastné kyseliny (18,9g), sacharidy (50,1g) – z toho cukry (47,4g), bílkoviny (8,8g), sůl (0,2g).

Složení tmavá čokoláda: v čokoládě: kakao: min. 67,4%. Složení: tmavá čokoláda Madagascar (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilka), sušené brusinky (22% - brusinky, cukr, bezink. koncentrát, slunečnic. olej, kyselina citronová), pistácie (4,5%), kešu oříšky (4,5%), srdíčko z bílé čokolády.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota (2108kJ/504kcal), tuky (32,1g) – z toho nasycené mastné kyseliny (17,3g), sacharidy (44,1g) – z toho cukry (35,6g), bílkoviny (7,3g), sůl (0,02g).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.