Cacao Sampaka Aztécká horká čokoláda 350g

 

Silná (61% kakaa), hustá, s chilli. Vychutnejte si horkou čokoládu, jak ji pili už Aztékové.

Návod na přípravu (1 porce): v kastrůlku ohřejte 200 ml mléka na cca 70°C (doporučujeme mléko plnotučné a nejlépe čerstvé). Vsypte 50 g čokoládové směsi a míchejte na mírném plameni dokud se nerozpustí. 

 

Dostupnost Skladem
Měrná cena 68,29 Kč / 100 g
239 Kč / ks
   
Výrobce Cacao Sampaka
Kategorie Horká čokoláda
 

O CACAO SAMPAKA
Španělská čokoládovna spojuje staletím prověřenou kvalitu a inovativní technologie dneška. Vždyť to bylo právě Španělsko, odkud se čokoláda poprvé dostala do Evropy. Cacao Sampaka byl název plantáže unikátního kakaa v Mexiku, které kdysi darovalo plody neuvěřitelného aroma a stalo se legendou. A toto jméno tak zvolila skupina nadšenců kolem zakladatele Alberta Riuse. Albert ale nebyl žádný čokoládový nováček. Čokoládou žije jeho rodina už několik generací. Rodinná společnost Chocovic vyrábí čokolády už od roku 1872. Dnes se soustředí hlavně na výrobu pro cukráře a výrobce cukrovinek.
Čokolády a prodejny Cacao Sampaka jsou pro Alberta Riuse a jeho tým projektem z lásky. Z lásky k čokoládě. Spolupracují s předními místními designéry a hlásí se k španělským uměleckým ikonám, jako např. k A. Gaudí. Design se spojuje s nezkrotnou a bezmeznou fantazií čokolatiérů, kteří získali světové renomé. Mimo jiné snaží i o obnovení původních odrůd kakaa.
Všechny výrobky jsou bez konzervantů a mají certifikát ekologicky čistého produktu. 

Složení: obsah kakaa: min 61%. Kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, kukuřičný škrob, chilli, Jamajský pepř.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů, sezamu a lepku.

Podobné produkty

Hmotnost 0.35 kg
Typ hořká čokoláda
Země původu španělská čokoláda

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.