Simón Coll mléčná čokoláda s 60% kakaa 85g
Kód: 2188Související produkty
Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda, extra kakao
Kvalitní může být jen hořká čokoláda?
Mýtus. Výborná může být i mléčná a bílá čokoláda. Důležitá je kvalita surovin a kolik kakaa a/nebo kakaového másla čokoláda obsahuje. Mléčné čokolády běžně obsahují 25% kakaa. Vyzkoušejte tabulky s vyšším obsahem kakaa a vychutnejte si ten rozdíl. Čím více kakaa, tím méně cukru. A více chuti.
O SIMÓN COLL
40 km od Barcelony leží městečko Sant Sadurní d’Anoi. V centru kraje Penedes, proslulém španělským šumivým vínem Cava. Ale ještě než spatřila světlo světa první láhev tohoto perlivého moku, vznikla zde další tradice. Už od roku 1840 zde rodina Coll vyrábí čokoládu. Pěkně poctivě, od bobu po tabulku. Však to bylo také Španělsko, odkud se čokoláda začala šířit do celé Evropy. Současná ředitelka čokoládovny María Coll je členem už šesté generace. Každá generace přináší své novinky, ale tradice kvalitní čokolády zůstává.
Složení: kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, cukr, emulgátor: sójový lecitin.
Obsah kakaa v sušině: min.60%, mléka: min.20%.
Může obsahovat stopy ořechů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
Typ: | oceněné čokolády |
Země původu: | španělská čokoláda |
Speciální: | bez lepku, bez palmového oleje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.