Tabulková čokoláda

tabulkove cokoladyNejlepší čokoláda je o kakau. Myslíte si, že vysoký podíl kakaa automaticky znamená vysokou kvalitu? Tak jednoduché to není. Kvalitní čokoládu zajistí kvalitní suroviny a jejich zpracování. Chuť čokolády ovlivní nejvíce původ a odrůda kakaových bobů a jak jsou zpracovány hned po sklizni.  Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3% světové produkce kakaa! Teprve potom přichází na řadu podíl kakaa v čokoládě (% kakaa na obalu) a výrobní postup samotné tabulky.
Kvalitní čokoláda obsahuje pouze kakaovou hmotu, kakaové máslo a cukr, případně vanilku. Jedinou tolerovanou přísadou je lecitin pro lepší konzistenci čokolády. Kakaová hmota (příp. kakaový prášek) a kakaové máslo dohromady tvoří celkový podíl kakaa v čokoládě. 
Vyberte si u nás ze stovky báječných čokolád.

 

Nejprodávanější

59
999159999
Značky
 
 
Ingredience
Speciální
Typ
Země původu

Stránka 1 z 5 - 94 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 5 - 94 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.