• 1 z 2
 

Le Chocolat tmavá čokoláda s pekany a meruňkami 110g

 

Křupavé pekanové oříšky a šťavnaté sladké meruňky si ustlaly na tenounké tabulce tmavé čokolády single origin Madagascar 60% cocoa. Sladké a hořké v perfektní kompozici.
Naše tmavé tabulky vyrábíme ze „Single Origin“ čokolády Madagascar 67 % cocoa. 
Tato čokoláda vás okouzlí výraznou, ale příjemně zaoblenou chutí. Z temně rudé půdy ostrova Madagascar získává přirozený nádech exotického dřeva, ovoce a koření. Madagascar je často nazýván rájem kakaa a vanilky. A 67 procent je přesně tolik, aby intenzivní chuť kakaa souzněla se sladkým ovocem a křupavými oříšky.
Vyrobeno ručně v čokoládové manufaktuře v srdci Prahy. S láskou.

vyrobeno rucnelokalni vyrobekbez lepkubez palmoveho oleje

Dostupnost Skladem
149 Kč / ks
   
Výrobce Le Chocolat
Kategorie Tabulková čokoláda
 

O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. V čokoládové manufaktuře v srdci Prahy odlévá náš čokolatiér ručně do forem prvotřídní čokoládu a zdobí ji oříšky a ovocem. Proč ručně? Tabulku kvalitní čokolády si nejlépe vychutnáme, když je co nejtenčí. Pak se tak krásně rozplývá na jazyku… Ingredience jsou ale nejlepší co největší. Ať je do čeho kousnout! A toto žádný stroj nedokáže…

SINGLE ORIGIN. Čokolády s puncem kvality. 
Na jejich výrobu byly použity kakaové boby z jedné pěstitelské oblasti. Původ kakaových bobů se pak označuje na tabulce. Takové označení je dobrým vodítkem o kvalitě čokolády. Znamená, že původ bobů je jasně dohledatelný až k samotnému pěstiteli. Výrobce zpravidla takto zdůrazňuje, že původ je ten nejlepší (Ekvádor, Madagascar, Venezuela). Chuť Single Origin čokolád se může rok od roku lišit. Podobně jako u vína z jednoho vinohradu je každý ročník trochu jiný.

Složení: v čokoládě: kakao: min. 67,4%. Složení: tmavá čokoláda Madagascar (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilka), pekanové ořechy (18%), meruňky (9% - meruňky, E220).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota (2288kJ/547kcal), tuky (41,9g) – z toho nasycené mastné kyseliny (18,4g), sacharidy (32,5g) – z toho cukry (276g), bílkoviny (7,7g), sůl (0,15g).

COCOA EMPOWERMENT


TATO ČOKOLÁDA PODPORUJE PĚSTITELE KAKAA

Kakaové boby, ze kterých se naše čokoláda vyrábí, jsou pořízeny přes co nejméně mezičlánků přímo od skupin pěstitelů. Tuto cestu volíme záměrně pro to, aby si pěstitelé vydělali více finančních prostředků za své plodiny a zlepšili tak svou životní úroveň.

Z každého balení naší čokolády, které zakoupíte, je část finančních prostředků investována do kurzů a nástrojů pro pěstitele. Pěstitelé se učí, jak se starat o své stromy a jejich plodiny, aby přinášely tu nejlepší chuť. 

TATO ČOKOLÁDA PODPORUJE ŽENY V ZEMĚDĚLSTVÍ
Část finančních prostředků z naší čokolády je investována do kurzů určených speciálně pro ženy-pěstitelky v západní Africe. Tyto programy podporují ženy v zemědělství a mění jejich podnikatelské sny v realitu. Ženy se tak stávají úspěšnými pěstitelkami, které jsou nezávislé a mohou lépe finančně zajistit své rodiny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.