Venchi bonbón Cremino tmavý S MIN CUKRU 1 ks

Kód: 121003
15 Kč / ks 136,36 Kč / 100 g
Na cestě
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Bonbón ze tří vrstev tmavé čokolády s minimem cukru. Na chuti to ale vůbec nepoznáte!
Vrstva čokolády s 56 % kakaa s jemně rozemletými mandlemi uprostřed dvou vrstev čokolády se 75 % kakaa s jemně mletými lískovými oříšky.
Tradiční receptura italské čokoládovny Venchi vycházející z místní tradice kvalitního nugátu.
Netradiční varianta s minimem přidaného cukru. Bez umělých sladidel.

bez lepkubez palmoveho oleje 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bonbón ze 3 vrstev čokolády s pouze 1,65 % přidaného cukru.
Vrstva čokolády s 56 % kakaa s jemně rozemletými mandlemi uprostřed dvou vrstev čokolády se 75 % kakaa s jemně mletými lískovými oříšky.
Bez umělých sladidel. Slazen zdraví prospěšnou přírodní vlákninou z kořene čekanky (inulin).
Není třeba si odpírat chuť, i když nemůžete nebo nechcete dát ve svém jídelníčku prostor cukru.

100 g těchto bonbónů obsahuje pouze 1,65 % přidaného cukru a 29,3 % vlákniny.
Obsahuje o 70 % méně cukru než běžné receptury čokolád Venchi.
UPOZORNĚNÍ: při výživových omezeních konzultujte konzumaci s vaším lékařem.

CO JE INULIN
Inulin je přírodní rozpustná vláknina, pocházející z kořenů rostliny čekanky.
Ve srovnání s běžným cukrem (sacharózou) má asi třetinovou kalorickou hodnotu a podstatně nižší glykemický index.
Inulin je navíc vláknina s prebiotickým účinkem, která stimuluje růst prospěšných bakterií v tlustém střevě. Dle výživových doporučení by dospělý člověk měl přijímat 25 až 30 gramů vlákniny denně, což se daří málokomu. Vláknina působí blahodárně na střevní trakt, detoxikuje organismus a má pozitivní vliv na snižování váhy.

   

O ČOKOLÁDOVNĚ VENCHIvenchi prodejna

✓   italské rodinné stříbro - prémiová italská značka vyrábí čokoládové speciality již od roku 1878. 

   v jednoduchosti je síla - když Ital vaří, tak  tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. A stejné jsou i Venchi čokolády a pralinky. Spojují výběrové kakao a ingredience typické pro Itálii - lískové oříšky, pistácie, mandle, olivový olej. Místní, kvalitní. Žádné náhražky, žádná chemie. Ve Venchi čokoládách nenajdete žádný lepek ani palmový tuk.

   buono buonissimo - dobře, velmi dobře. To je slogan značky Venchi. Tak chtějí Italové jíst. Protože Italové umějí a chtějí žít. Naplno. Dolce vita (sladký život).
 
 

Všechny čokolády od Venchi

 

  

SLOŽENÍ A SPECIFIKACE

  Složení kakaová hmota, pasta z lískových oříšků z oblasti Piemont (20%), vláknina z kořene čekanky (inulin, 18,4%), kakaové máslo, kakaový prášek, mandlová pasta (8,3%), cukr, emulgátor: sójový lecitin, vanilka (mleté lusky)
  Alergeny
sója, stopy mléka, stopy skořápkových plodů
obsahuje přirozeně se vyskytující cukry
nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky
  Skladování
skladujte v suchu a při teplotě do 18°C
  Země původu
Itálie
  Trvanlivost
min. 3–12 měsíců dle dostupnosti
  Obsah kakaa min 51 %
  Balení čokoládový bonbón, jednotlivě balený
  Speciální bez lepku, bez palmového oleje, s minimem cukru

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G 

   Energie 2438 kJ/591 kcal 
   Tuky
50,6 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
21,3 g 
   Sacharidy
11,6 g 
   z toho cukry
6,0 g 
   Bílkoviny 10,2 g 
   Vláknina 24,5 g 
   Sůl 0,036 g 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové bonbóny
Hmotnost: 0.011 kg
Speciální: bez cukru (dia), bez lepku, bez palmového oleje
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: