Venchi hořká čokoláda s mátou 100g

Kód: 116272
129 Kč / ks 129 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné - inventura
Možnosti doručení

Tmavá čokoláda 60 % cocoa z výběrových kakaových bobů se svěžími mátovými kousky. Porce svěžesti pro náročný den. 

Minimální trvanlivost do 15.12.2023 

bez lepkubez palmoveho oleje

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tmavá čokoláda se 60 % kakaa a svěží mátou. 

   

O ČOKOLÁDOVNĚ VENCHIvenchi prodejna

✓   italské rodinné stříbro - prémiová italská značka vyrábí čokoládové speciality již od roku 1878. 

   v jednoduchosti je síla - když Ital vaří, tak  tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. A stejné jsou i Venchi čokolády a pralinky. Spojují výběrové kakao a ingredience typické pro Itálii - lískové oříšky, pistácie, mandle, olivový olej. Místní, kvalitní. Žádné náhražky, žádná chemie. Ve Venchi čokoládách nenajdete žádný lepek ani palmový tuk.

   buono buonissimo - dobře, velmi dobře. To je slogan značky Venchi. Tak chtějí Italové jíst. Protože Italové umějí a chtějí žít. Naplno. Dolce vita (sladký život).
 
 

Všechny čokolády od Venchi

 

 

SLOŽENÍ A SPECIFIKACE

  Složení kakaová hmota, cukr, zrnka s mátovou příchutí (cukr, glukózový sirup, máslo, mandle, laktóza, slunečnicový lecitin, přírodní mátové aroma), kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin
  Alergeny
sója, stopy mléka a skořápkových plodů
  Skladování
skladujte v suchu a při teplotě do 18°C
  Země původu
Itálie
  Trvanlivost
min. 3–12 měsíců dle dostupnosti
  Obsah kakaa min 60 %
  Balení čokoládová tabulka, 100g
  Speciální bez lepku, bez palmového oleje

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G 

   Energie 2295 kJ/551 kcal 
   Tuky
35,1 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
20,7 g 
   Sacharidy
47,7 g 
   z toho cukry
40,9 g 
   Bílkoviny 7,1 g 
   Sůl 0,054 g 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.1 kg
Typ: luxusní čokoláda
Země původu: italská čokoláda
Speciální: bez lepku, bez palmového oleje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: